Priporočamo:

Prodaja prostora

KRANJ, CENTER, 67,2 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1890, adaptirano l. 1997, P/2 nad., prodamo. Cena: 99.000,00 EUR

 

Šifra oglasa:

 

PP240123

Galerija:

https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/kranj-center-stanovanje_6534176/

Dodaten opis

V centru Kranja prodamo dvosobno stanovanje v pritličju poslovno stanovanjske stavbe. Po namenski rabi so to trenutno še poslovni prostori, lahko pa jih spremenite v stanovanje.

Prostor skupaj meri 67,2 m2 in obsega tri prostore, ki so med seboj povezani. Zraven je še manjša kuhinja in sanitarije. 

Prostor ima centralno ogrevanje, dodatno so namestili še klimatsko napravo. 

Prostor je prazen in pripravljen na takojšnji prevzem.

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2,5 % pogodbene cene.

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

K3 Kern d.o.o.
Oldhamska cesta 12
4000 Kranj
tel.: 051/320-700051/320-400

Spletna stran:

https://bit.ly/3EP94lA

 

Ne spreglejte

Kontakt

e-Mail novice

Naročam e-mail sporočila s koristnimi vsebinami podjetja Saldo plus d.o.o.

Vprašaj strokovnjaka

Arhiv >

Postavi vprašanje

Izjava stranke

  • S podjetjem Saldo plus sodelujemo praktično od nastanka našega podjetja, torej že več kot petnajst let! V tem obdobju je Saldoplus vedno uspešno sledil naši intenzivni rasti in se prilagajal našim vedno večjim zahtevam.Kot laikom s področja računovodstva je za nas zelo pomembno da se Saldo plus vedno dosledno zavzema za poslovanje znotraj zakonskih okvirov in dobrih praks. V vsakem poslovanju seveda prihaja tudi do težav in cenimo da je Saldoplus v takih situacijah vedno odziven in aktivno pomaga pri reševanju problemov, ne glede na to kdo jih je dejansko povzročil. Naj še dodam da Saldoplus za nas velikokrat ni samo računovodski servis, ampak nastopa tudi v vlogi finančnega in včasih celo pravnega svetovalca. Zvone Duplančič, Euro plus d.o.o. Arhiv >